Over Haarboutique Suus

Aan de rand van Den Bosch, in het gezellige Empel, vind je Haarboutique Suus. Een kleine, maar zeer professionele salon voor dames, heren én kinderen.

Uiteraard kun je hier terecht voor de laatste haartrends op het gebied van kleuren, knippen en modelleren. Maar Suus heeft je meer te bieden! Wat dacht je van exclusieve visagie? Of een spectaculair bruidskapsel? Het kan allemaal.

In de Haarboutique wordt zoveel mogelijk gewerkt met producten op natuurlijke basis en dierproefvrij. Dit past perfect bij het pure karakter van de salon én haar eigenaresse.

Suus ontvangt je graag in haar warme, persoonlijke salon. Toegankelijk en gezellig!

Haarboutique Suus
Haarboutique Suus

Professioneel en up-to-date

Opgroeiend wilde Suus al niets liever dan mensen mooier maken. Niet gek dus, dat ze na haar middelbare school met succes een opleiding volgde aan de KOS kappersopleiding in Tilburg. Om het plaatje compleet te maken, studeerde Suus daarnaast aan de Visagieschool International.

Na haar opleidingen startte Suus bij Hairfashion Den Otter, waar zij uitgroeide tot de rechterhand van eigenaresse Bo den Otter. Ondertussen bleef Suus zich constant ontwikkelen. Ze volgde talloze trainingen, onder meer bij Sassoon en aan de Baron Academie. Ook is Suus te vinden op inspirerende events om zich de nieuwste technieken en trends eigen te maken.

En toen was het tijd voor een eigen salon! Werken op haar eigen manier, met bewust gekozen producten. Suus is helemaal thuis in haar eigen haarboutique!

Nieuwsgierig geworden? Neem dan snel contact op!